STARTSIDAN / VÅRT KLUBBVATTEN
 

Vårt klubbvatten Skäftestjärn

Vårt klubbvatten Skäftestjärn ligger 34 km utanför Luleå, på vägen mellan Selets bruk och Klöverträsk på skjutfält 608 Bodens södra, markområde 13. Vil du komma hit och fiske måste du titta på Skjutvarningar innan du kommer.

Läs mer...

Fisket i sjön


Bild: Kent med två rödingar,  vinterfiske 2020 med pimpel och i början på sommaren 2020 med kastspö/fluga.

Varje år planteras det in röding och öring. Det planteras in 2 åriga fiskar för att få bästa och billigaste utfallet av fisk i tjärn. Vi har sett att fisken växer riktigt bra under de första åren i tjärn.

Powered by CuteNews

 

   

Fångstrapport Skäftestjärn

Rapportera gärna de fiskar du får i Skäftestjärn. Det är av stort intresse för oss att veta hur mycket fisk som fångas i sjön. Skriv gärna lite nere vid rutorna ”Ämne” och ”Meddelande” om ert fiske. Vi kommer även att sammanställa den informationen som kommer in så att alla får ta del av den. Skitfiske på er:-)

Gå till Fångstrapport Skäftestjärn-»​

Hitta till Skäftestjärn

WGS84
65°39'56.7"N 21°30'52.8"E
WGS84 DDM
65°39.945'N 21°30.880'E
WGS84 decimal (lat, lon)
65.665745, 21.514669

 

Fiskebilder fra Skäftestjärn

Har du fiskebild från Skäftestjärn? Skicka gärna in den till Lillöringen så lägger vi upp den på hemsidan. Vi vill gärna ha lite information vem det är på bilden och storleken på fisken, fångstsätt, drag eller fluga. 

 

Norrbottens regementes olika skjut- och övningsfält

Här hittar du aktuell information Norrbottens regementes olika skjut- och övningsfält. Vägen kan vara avstängd om skjutningar pågår inne på skjutfältet. Här kan du se när det är tillträdesförbud på områden-»

 

Powered by CuteNews

 

 

 

Lillöringen Fiskeklubb
Fiskeklubben grundades 2007. Föreningen lyfter stolt fiskehatten för alla de människor som lagt ner tid, arbete och engagemang för fiskeklubben och vårt klubbvatten. Utan dessa eldsjälar hade det förmodligen sett mycket annorlunda ut idag. Vårt klubbvatten är Skäftestjärn, 34 km utanför Luleå, på vägen mellan Selets bruk och Klöverträsk.

Lillöringen Fiskeklubb
God fiskelycka önskar Styrelsen